sábado, 20 de diciembre de 2014

Los animales no son regalos !!!!

Los animales no son regalos !!!!

https://www.facebook.com/video.php?v=371988009631570&fref=nf


Pel Dia dels Reis Mags parlem d’animals…i no de joguines



Aquest any, quan escrivim la carta als Reis Mags d'Orient, si la nostra'intenció és demanar-lis una mascota, suggereixo que tinguem en compte algunes qüestions .
Tenir un animal de companya implica que els nens i els seus pares es responguin amb total sinceritat una sèrie de preguntes encaminades a descubrir les seves motivacions i així poder decidir qual és la situació ideal per a tota la familia.


Perquè volem un animal? Tindrem suficicient temps per dedicar-li (pares i nens)? Què passarà amb ell a les vacances? El podem mantenir economicament? El nostre ritme de vida és compatible amb la d’un animal? Podem tenir animals on vivim? Podrem afrontar amb paciència imprevistos amb ell (agresivitat, malaltías, problemes de comportament, etc) o el farem fora de casa a la primera? Si responem amb sinceritat, podrem triar el tipus d’animal que millor s’ajusti a la nostra realitat (cadell, adult, mascle, femella, gat, gos o un altre). Arribats a aquest punt, recomano a Ses Majestats, l’adopció d'animals a les Protectores, ja que les persones que tenen cura d’ells els coneixen i poden orientar-vos, i nosaltres tindrem la satisfacció de poder donar-li a algú la oportunitat de viure sota la protecció d’una llar i del nostre amor. A mès, d’aquesta manera no fomentarem la compra-venda d’animals (negoci cruel i abusiu que tracta éssers vius com si fossin joguines), ni la cria i venda particular de cadells (la qual està prohibida per la Llei de Protecció Animal catalana vigente). Aquest any no demanem als Reis animals sense pensar-ho abans!
Bon any a tothom!

Daniela Merlo Lagos
Veteriària homeópata


PD/ dades de la Protectora més propera: Torredembarra (protectoratorre@hotmail.com)



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.